BeeBlue

Ondernemerscollectief voor een positieve impact op samenleving, natuur en economie.

BeeBlue

BeeBlue is een collectief van ondernemers die producten en diensten ontwikkelen met een positieve impact op de samenleving, natuur en economie.

BeeBlue wil ondernemerschap, innovatie en samenwerking met elkaar bundelen om aan structurele, impactvolle veranderingen bij te dragen. BeeBlue maakt stappen naar een circulair-economisch systeem dat een structurele toegevoegde waarde oplevert voor onze samenleving, natuur en economie.

Producten van BeeBlue:

  • SOOP: jaarlijks produceren wij in Nederland miljoenen kilo’s aan koffiedik en sinaasappelschillen als bijproduct van de consumptie van koffie en jus d’orange. SOOP zet deze reststromen om in waardevolle grondstoffen voor zeep.
  • TOOST: bier gebrouwen van brood dat anders was weggegooid. Brood is een prima vervanger van mout, waardoor het uitstekend gebruikt kan worden voor het brouwen van bier.
  • UPCRATE: fietskrat gemaakt van 100% plastic afval. Er zijn verschillende soorten plastic afval, die niet gemakkelijk te scheiden zijn wat hergebruik lastig maakt. BeeBlue heeft het afval omgezet tot plastic platen om er modulaire fietskratten van te maken.

Meer weten over de producten en diensten van BeeBlue? Neem dan snel een kijkje op hun website.

BeeBlue
Ga naar de website »

Kromme Waal 29
Amsterdam

Thema: , , ,

Buurt: Centrum

Trefwoorden: circulaire economie, recycle,