workshop tsukemono

workshop tsukemono
Tsukemono zijn ingelegde groenten in de Japanse keuken. In de workshop van Eigen Krachtvoer ga je aan de slag met dit Japanse fermentatieproces. Je gaat leren fermenteren met verschillende smaakmakers zoals miso, azijn of sojasaus. Zo geef je je gerechten nét dat beetje extra smaak. Er is genoeg om te experimenteren en te proeven, de workshop is inclusief een proeverij.
Meer info lees je hier en hier bestel je je tickets!
Kosten: €15,- / stadspas: €6,-
Andere aankomende evenementen
Meer van Amsterdamse bodem

Soil Vegan Café
Soil Vegan Cafe biedt heerlijke plantaardige wereldse gerechten met pure en lokale ingrediënten.

Interview: De Nieuwe Keuken
Freddy en Sophie, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen over hun missie om binnen vijf jaar 10 miljoen borden vlees te vervangen door groenten, aangezien Nederland het minst groente-etende land van Europa is.

Oma’s Soep
Oma’s Soep verbindt jong en oud, bestrijdt eenzaamheid bij ouderen en maken de lekkerste soep!